100. DOĞUM YILINDA CARL TOBEY ANISINA ÖZEL TEŞEKKÜR
17.12.2018

Bu seneyi çok özel kılan bir teşekkürümüz var ki, ayrıca etmek isteriz.
 

Gecenin en özel anı... Öncelikle değerli mezunumuz 81' Demet Bengi’ye salonda bulunan herkesi çok etkileyen bu güzel eseri ortaya çıkardığı için, bunu daha anlamlı kılmak adına, burs havuzuna katkı sağlamak istediğini söyleyerek bizlerle iletişim kurduğu için ve eminim ki okuduğunda benim gibi herkesin gözlerini yaşartan sözleri kaleme aldığı için teşekkür ederiz.
 

Eserin sunumuna Ordu’dan katkı sağlayarak bizlere muhteşem bir video hazırlayan 81' Gürbüz Ergen ’e çok teşekkür ederiz.
 

Balo gecesi Carl Tobey’in öğrencileri, tam da onun mutlu olacağı şekilde çok güzel bir amaç için bir araya geldiler.

Başta Amerika’da yaşayan 81 mezunumuz Rengin Girav olmak üzere, yine 81 döneminden Hakan Semizoğlu, Feza Yanga, Savaş Okutan, Ayhan Ertekin, Ömer Böke, Mehmet Özkurt, Ersin Yarış, Çiğdem Ünal, Mine Hoşgün Soylu, Handan Öncül Özgen, Serdar Saracoğlu ve 73 mezunumuz Mehmet Terzi ile 74 Mezunumuz Osman Melikoğlu'na burs havuzuna katkılarından dolayı, ayrıca teşekkür ederiz. Bu birliktelik 3 bursiyerimizin 1 akademik yıl için burs miktarını karşılayacak.
 

Kolej Ailemizin her bir ferdi zaten çok değerli ama "birlik olmak", birbirimiz için "bir olmak" çok çok değerli.


Sürece katkı sağlayan tüm mezunlara, süreci çok keyifli yürüten değerli büyüğüm Oğuz Demirkılıç’a, emek veren tüm ekibe derneğimiz adına, en çok da bursiyerlerimiz adına

TEŞEKKÜR EDERİZ.