İŞ ARAYANLAR
TARİH ÖĞRETMENİ
05.08.2020

 

Lise Mezuniyet
2013

 

Eğitim Durumu
Yüksek Lisans

 

Mezunu Olduğu Kurum ve Bölümler
Ankara Üniversitesi DTCF- Tarih 2018' (Lisans)
Ankara Üniversitesi - Ortaçağ Tarihi 2020' (Yüksek Lisans)

 

Mesleği
Tarih Öğretmeni

 

Çalışmayı İstediği Şehir(ler)
Samsun

 

Tercih Ettiği Alan
Eğitim

 

İş Tecrübesi
Samsun Gazi Anadolu Lisesi- Stajyer Öğretmen ( 2019 Şubat- 2019 Haziran)


Mesleği İle İlgili Özel Yetenekleri
"Lisans eğitimimin başlangıcından itibaren kariyer planlamamı akademisyen olmak üzere planladığım için kendimi alanımla ilgili yetkinlik kazanmak ve alanımla ilgili dil öğrenmek üzerine geliştirdim(İyi derecede İngilizce ve Osmanlı Türkçesi; Başlangıç düzeyinde Latince ve Klasik Yunanca). Lisans mezuniyetimden sonra Ankara Üniversitesi Ortaçağ Tarihi Anabilim Dalı'nda yüksek lisans yaparken aynı zamanda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden pedagojik formasyon serfitikamı aldım. Öğretmenlik mesleğine dair önemli bir tecrübem olmamasına rağmen, gerek alan yetkinliğim gerekse lisans ve yüksek lisans dönemlerinde yaptığım çalışmalar(sunum/seminer/konferans) neticesinde tecrübe açığımı kısa sürede kapatacağıma eminim."

 

Eklemek İstedikleri
"Zorunlu öğretmenlik stajımı lisede yaptım ve staj sırasında lise öğrencileriyle daha kolay iletişim kurabildiğimi gördüm. Bu yüzden lise gruplarının derslerine girmeyi 'öncelikli' olarak tercih ediyorum."

 

Adayımız ile iletişim ve CV'sine erişim için sksalist@samsunkolejliler.org.tr adresimize mail atarak bilgi talep edebilirsiniz.