HABERLER
29. OLAĞAN GENEL KURUL
26.05.2018

Derneğimizin 29. Genel Kurul Toplantısını bugün gerçekleştirdik. Toplantıya katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
 

Kolej Ruhu ve dernek faaliyetleri için tüm özverisi ile emek veren, çalışma disiplini ile bizlere örnek olan, projeler konusunda bizleri cesaretlendiren '80 Oğuz Demirkılıç Başkanımıza; bizlere ve camiamıza kattıklarından dolayı minnettarız. Oğuz abimiz gönlümüzde her zaman Onursal Başkanımız olacak ve biliyoruz ki her zaman yanımızda yer alacak. Kendisinden öğreneceklerimiz daha bitmedi. Gençlere güvenip bayrağı bizlere teslim ettiği için teşekkür ediyor ve güvenini boşa çıkarmamak adına çok çalışacağımıza dair söz veriyoruz.
 

2017-18 döneminde Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyesi olarak görev almış olan arkadaşlarımıza çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.
 

Ekibimize yeni katılan arkadaşlarımızla beraber 2018-19 dönemi Yönetim ve Denetim Kurulu olarak projelerimize aynı heyecan, artan bir enerjiyle ve en önemlisi sizin desteklerinizle devam edeceğiz.
 

Yeni Yönetimimiz aşağıdaki şekilde oluşturulmuştur:

 

Yönetim Kurulu (Asil)

'06 Hande Abalı (Başkan)
'97 Serkan Acar (Başkan Yard.)
'96 Esra Susoy Polat (G. Sekreter)
'04 Tuğçe Yücel (Sayman Üye)
'95 Pelin Gökçek (Üye)

 

Denetim Kurulu (Asil)

'97 Gökhan Ersoy
'99 Barış Büyüktanır
'07 Rıfat Dündar

 

Yönetim Kurulu (Yedek)

'94 Ali Salt
'98 Özgül Dalkılıç
'00 Merve Ersoy Demirtaş
'05 Mustafa Samet Altunay
'10 Yeşim Batur

 

Denetim Kurulu (Yedek)

'90 Özgür Çelikoğlu
'98 Aysun Seyhan
'99 Zeynep Seda Alhas