YENİ WEB SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ!
24.09.2019

 

Sevgili SK-SAL Ailemiz;

İnternet sitemizi hayata geçirmiş olmanın verdiği gururu, sizlerle paylaşmış olmanın heyecanı içerisindeyiz.
Üyelerimizle ve mezunlarımızla farklı birçok sosyal medya hesabı üzerinden iletişim halindeydik. Şimdi derneğimizin resmi internet sitesinin yayına girmesiyle bu halkalara yeni bir ek yaparak iletişim ağımızı güçlendiriyoruz.
 

Artık derneğimizle ve SK-SAL camiamız ile ilgili bilgilere kolayca ulaşabilecek ve takip edebileceksiniz.

Mezun profilinizi oluşturabilecek Tıklayınız... 
Bağışlarınız için online ödeme sistemi ile kolayca işlem yapabilecek Tıklayınız... 
Online alışverişlerinizi tıkla destekle aracılığı ile ekstra ücret ödemeden eğitim desteğine çevirebileceksiniz. Tıklayınız...

Etkinlik takvimimize ulaşabilecek Tıklayınız... 
Mezunlarımız ile ilgili birçok habere erişebilecek Tıklayınız...
Derneğimiz asil üyesi iseniz aidat ödemelerinizi yapabilecek, takip edebileceksiniz. Tıklayınız...

 

Web sitemiz zaman içerisinde daha kapsamlı ve daha fazla amaca yönelik olacak. Ama bu bir başlangıç.
 

Web sitemizde "şimdilik" neler var?
 

KURUMSAL: Derneğimiz ve okulumuz ile ilgili kısa bilgiler.

MEZUN İŞ AĞI: Mezunlarımızın profesyonel birikim ve tecrübelerinden yine tüm mezunlarımızın bilgi sahibi olmasını sağlayacak MEZUN BAŞARILARI, MEZUN ZİYARETLERİ, TANITIMLAR başlıkları. Ve yine mezunlar arası iş birliği ve sinerji oluşturulmasını hedefleyen çalışmalarımız sonucu ortaya çıkan İK İŞ BİRLİKLERİMİZ, İŞ İLANLARI, İŞ ARAYANLAR, SK-SAL KARİYER başlıkları.

TİK-TAK MENTORLUK: İstanbul’da üniversite okuyan öğrencilerimiz ile yıllar önce aynı sıralardan mezun olmuş, benzer zorlukları  yaşamış, önceki dönem mezunlarımızı her iki tarafı besleyecek bir öğrenme ilişkisi dahilinde ikili eşleşmeler ile bir araya getiren mentorluk projemiz ve kapsamındaki bilgilere ulaşabileceğiniz HAKKINDA, GERİ BİLDİRİMLER, HABERLER, BAŞVURU FORMLARI başlıkları.

SAL KAPLANLARI: Hem spor yapma hem sosyalleşme hem de beraberinde burs desteği sağlama hedeflerinin harmanlandığı SAL Kaplanları grubumuza dair HAKKINDA, HABERLER, TAKIMA KATIL, FOTO GALERİ, ANTRENMAN TAKVİMİ, KOŞUCU KAMPANYALARI, GENEL KAMPANYA başlıkları.

BURS FONU: Derneğimiz, eğitime son derece önem vermektedir ve Kolejli kardeşlerine mentorluk projesi dışında bir de eğitim bursu desteği sağlanmasına aracılık etmektedir. Bu sebeple bu ana başlığı çok önemsiyor ve kaynak yaratılması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu alandan ulaşabileceğiniz başlıklar; GENEL BİLGİLER, NASIL DESTEK OLABİLİRSİNİZ?, BAĞIŞ YAP, TIKLA DESTEKLE, KAMPANYA BAŞLAT, SPONSOR OL.

MEZUN VE ÜYE: 10 bini aşkın mezuna, yüzlerce idareci, öğretmen ve çalışana sahip köklü bir okulun mezunlar derneği olmanın gururunu yaşıyoruz. Ve arzumuz herkese ulaşabilmek. Bu sebeple kendi profilinizi oluşturabileceğiniz, gerektiği zamanlarda kendi bilgilerinizi kendinizin güncelleyebileceği, dilerseniz derneğimiz üyeliği için de başvurabileceğiniz ve aidat-bağış bilgilerinizi takip edebileceğiniz, ya da sitemizde yayınlanmasını istediğiniz duygu ve düşüncelerinizi iletebileceğiniz bir alan. Bu alandan ulaşabileceğiniz başlıklar; ÜYE GİRİŞİ, AİDAT ÖDEME, ÜYE BAŞVURUSU, MEZUN HAVUZU,MEZUNLARDAN.
 

ETKİNLİKLER: Derneğimizce planlanan ve bağlarımızı güçlendiren etkinlik detayları.

HABERLER: Mezun İş ağı, Tik-Tak Mentorluk ve Sal Kaplanları dışında, derneğimiz ve mezunlarımız ile ilgili haberler.

İLETİŞİM: Derneğimizce yönetilen tüm sosyal medya hesapları, adres, telefon bilgileri ve iletişim formu.

 

Saygı ve sevgilerimizle
Samsun Kolejliler Derneği
SK-SAL İstanbul